VAALITEEMAT

Haluan olla rakentamassa eurooppalaista Suomea, joka on turvallinen, hyvinvoiva ja tasavertainen. Olen Sinisen tulevaisuuden jäsen ja eduskuntavaaliehdokas, koska se on kansalaisten puolue. 

Parempaa arkea suomalaisille

Suomalaisten parempi arki rakentuu pienistä asioista, se on lyhyempiä työmatkoja, edullisempaa asumista ja parempia työpaikkoja. Me olemme onnellinen kansa maassa, jossa on liikaa epätasa-arvoa ja köyhyyttä. Haluan työskennellä sen eteen, että jääkiekon tai jalkapallon harrastaminen ei jää keneltäkään sen takia, että se on liian kallista. Tulen työskentelemään sen eteen, ettei perheiden tarvitse valita terveyden ja ruuan välillä. Me kaikki ansaitsemme paremman arjen, johon kuuluu enemmän ja parempia työpaikkoja.

Turvallinen
Eurooppa

Eurooppa on se yhteisö, jossa Suomi on ja tulee olemaan. Meidän on siksi ymmärrettävä, että Euroopan turvallisuus on täysin yhdenvertainen Suomen turvallisuuden kanssa. Kaikki mitä tapahtuu muissa läntisissä demokratioissa, voi aivan hyvin tapahtua meillä täällä pohjoisessa. Siksi on oleellisen tärkeää, että toimimme yhteistyössä kumppaniemme kanssa, sillä erityisesti kriisin hetkellä ystäviä todella tarvitaan. Suomi on Euroopassa turvallisuuden tuottaja sekä oleellinen osa länsimaista hyvinvointia ja turvallisuutta.

Suomalaisten yhteenkuuluvuus

Me olemme kaikki suomalaisia ja siksi toisillemme tärkeitä. Haluan elää onnellisen ja ystävällisen kansan kodissa, maassa, jossa ensimmäinen reaktio on kysyä "Kuinka voin auttaa?" tai sanoa jotain positiivista. Minusta on tärkeää muistaa, että kenenkään hyvinvointi ei ole toisilta pois. Elämme oikeusvaltiossa, jossa kaikilla on mahdollisuus onneen. Suomi tarvitsee kaikkia suomalaisia, sillä tämä ei ole vielä valmis maa.