Miksi mukaan politiikkaan?

10.02.2019

Olen kotoisin Hangosta, Suomen eteläisimmästä kaupungista, mutta olen asunut pääkaupunkiseudulla jo pitkälti yli kymmenen vuotta. Muutin tänne työn perässä kuten moni muukin kaltaiseni, junan tai pakettiauton tuoma ja löysin oman kotini. Olen asunut Espoossa nyt seitsemän vuotta ja pidän itseäni hankolaisena, joka asuu Espoossa. Viihdyn täällä enkä näe mitään syytä muuttaa pois.

Olen aina ollut luonteeltani tarkkailija ja mieluummin aina kuunnellut kuin hakenut huomiota. Seuraan maailmaa, ihmisiä, ilmiöitä ja haluan oppia uutta. Politiikka on mielestäni aina ollut kiinnostava asia. Kuinka ihmiset kommunikoivat ja toimivat yhdessä saavuttaakseen, tai toisinaan estääkseen, jotain. Politiikka on vaikuttamista omaan ja oman yhteisön tulevaisuuteen. Pidän sitä tärkeänä ja välttämättömänä osana yhteiskuntaa. Politiikka on jotain ainutlaatuista, sillä se pakottaa meidät ajattelemaan omaa nenäämme pidemmälle. Ottamaan muut ihmiset huomioon ja asettumaan heidän asemaansa. Koen, että politiikka on välittämistä, ihmisten paremman tulevaisuuden eteen tehtävää työtä.

Suomi on tasavalta eli kansalaistensa yhdessä johtama valtio. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että olemme kaikki tasavertaisia kansalaisia. Sitä, että jokainen suomalainen on yhtä tärkeä ja tasavertainen osallistumaan yhteisten asioiden päättämiseen. Olen tavallinen kansalainen. Minulla ei ole järjestöä tai eturyhmää, jonka asiaa olen ajamassa. Liityin Siniseen tulevaisuuteen siksi, että se on mielestäni osoittanut olevansa puolue, joka pystyy asettamaan maan edun ensimmäiseksi. Tämä on se syy miksi minä olen asettunut Sinisen tulevaisuuden kansanedustajaehdokkaaksi - maan etu. Minulle on tärkeää ajaa Suomen, sen kansalaisten ja meidän yhteisen luontomme asemaa. Haluan olla se edustaja, joka ajaa kansalaistensa etua huolimatta siitä, ovatko he työssä vai työttömänä, asuvat maaseudulla taikka kaupungissa, ovat nuoria tai vanhoja.

Tätä politiikka mielestäni on. Ihmisistä välittämistä, heidän huoliensa ja murheidensa kuuntelemista. Auttamista. Sitä kuinka pystymme yhdessä työskentelemään Suomen ja kaikkien suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Suomi ei ole vielä valmis.