Miksi minä?

13.04.2019

Äänestämällä minut eduskuntaan varmistat, että Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmässä on asiallinen, ystävällinen ja työnsä tekevä edustaja. Olen 40-vuotias espoolainen, yksin asuva mies, joka lupaa vain sitä, mitä pystyy toteuttamaan. Siksi otan puhemiehen juhlallisen vakuutuksen vakavasti; eduskuntaedustajan tehtävä on työskennellä Suomen kansan puolesta oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.

Työssäni avainasiakaspäällikkönä onnistumiseni tulevat usein asiakkaitteni onnistumisista ja siitä, että he ovat onnistuneet minun avullani. Tämä on mielestäni tärkeää myös eduskunnassa. Kansanedustaja onnistuu vain silloin, kun koko Suomi onnistuu ja pystyy tarjoamaan kansalaisilleen paremman elämän. Mielestäni tämä on kansanedustajan tärkein tehtävä, varmistaa, että meillä kaikilla on vaalikauden jälkeen parempi ja helpompi elämä. Tämä on minulle tärkeä mittari.

Äänestämällä minut eduskuntaan, voit olla varma, että työskentelen sinun hyvinvointisi eteen. Lupaan tehdä sen minkä kansanedustajana pystyn.

Seppo Väyrynen
Kansanedustajaehdokas, nro 212
Uudenmaan vaalipiiri
Sininen tulevaisuus