Ehdotukseni Metsähallitukselle

25.02.2019

Metsät, meri ja puhdas luonto ovat meidän suomalaisten kansallisaarre. Olemme onnistuneet säilyttämään niissä sen maagisuuden, joka on monesta maailman kolkasta jo kadonnut. Meillä luonto on vielä puhdas ja vapaa, siitä meidän tulee pitää kiinni.

Metsähallitus on luonut valtavan hienon palvelun luontoon.fi, johon on kerätty tietoa Suomen kansallispuistoista, retkeilykohteista ja monista muista luontokohteista. Se on aarreaitta ulkoilua rakastavalle ihmiselle.

Ehdotan pientä lisäystä Metsähallitukselle, kokopäiväisen luontokuvaajan palkkaamista. Kuvaajan tehtävä olisi tutustua Suomen kansallispuistoihin, kuvata niiden kauneutta ja tuoda se meidän kaikkien nähtäville. Sen totetutumisen puolesta tulen työskentelemään.

Meillä täällä Suomessa on paljon maailman parhaita asioita. Yksin meillä on mahdollisuus tuoda se muiden tietoon ja kutsua heidät nauttimaan kanssamme Suomen luonnosta ja sen kauneudesta. 

Kuvat ovat Oulangan kansallispuistosta, Liesjärven kansallispuistosta, Hangosta sekä Iitin Hiidenvuorelta ja Virran sillalta. 

Kuvat Seppo Väyrynen ja Hanna Vilkman